Litt praktisk info

Det har kommet litt spørsmål om parkering av campingvogn og -bil på området, og det har vi sagt går fint. Det er tilgang på strøm og toaletter (men ikke dusj) i skytterhuset der registrering/utstyrskontroll og kafeteria er.

Kart_Forklaring

Trykk på kartet for større utgave

Utstyrskontroll og registrering er åpen 1 time før første lag skyter. For de som ønsker å gjøre dette unna på lørdag 5. juli så er det mulig mellom kl 15 og 21. Vi holder utstyrskontrollen åpen frem til premieutdelingen hver dag, eller til siste lag er i gang dersom premieutdelingen skjer neste dag (slik som på silhuett).

Utenfor selve skytebanen setter vi opp et telt, der skytterne møter opp innen oppmøtefristen.

Åsane JFF har leirduebane på området, så det er mulig å ta med haglen for de som ønsker det. De holder til øverst til venstre på kartet, ved siden av reserveparkeringen. For detaljer og åpningstider, se http://www.asanejff.no/index.php/asane-skytesenter-2/leirduebaner

2 thoughts on “Litt praktisk info

Comments are closed.